Jeg har været glad for at bruge de afleveringsopgaver, der ligger på matema10k.dk og som hører til Bogforlaget Frydenlunds (fysiske) bøger af samme navn. Men da jeg den anden dag skulle ind og finde inspiration, så var siden ændret til noget, der ligner en testside og kunne antyde, at siderne er ved at blive nedlagt :-/

Det lykkedes mig dog at finde linket til den side, hvor der er link til afleveringsopgaverne – men hvem ved, hvor længe de virker endnu? Så skynd dig derind og se, om der er noget, du kan bruge – mens tid er. Der er opgaver til både A-niveau og B-niveau og for begge er der sæt med og uden hjælpemidler. Alle sæt uden hjælpemidler har facitliste (påtrykt på selve arket) og B-sættene med hjælpemidler er der facitliste på et særskilt ark.

I praksis bruger jeg pdfescape.com til at fjerne fx facitliste og overskydende opgaver, når jeg bruger disse sæt til mine elever.

Hvad synes du om indlægget?