En konsekvens af de netop overståede overenskomstforhandlinger for gymnasielærere kan være, at vi skal til at registrere vores arbejdstid. Det lyder umiddelbart som en tidskrævende opgave, men der må findes smarte måder at gøre det på. Jeg kom til at tænke på et blog-indlæg, som Bo Møller Pedersen skrev for godt et halvt år siden.

Hans indledning virker helt aktuel i skrivende stund

Du har det sikkert lige som mig. Når folk begynder at diskutere gymnasielærernes arbejdes tid bliver du træt.. meget træt.

Træt fordi man igen skal til at forsvare sig mod halve sandheder og uigennemtænkte påstande. Og mest af alt den bagvedliggenede antagelse om at gymnasielærere ikke “laver noget”, når vi ikke står foran tavlen.

Personligt er jeg ret træt af den mistro, men jeg manglede en håndfast opgørelse af min reelle arbejdstid.

Bo giver i sit indlæg en kort vejledning til paymo.biz, hvor du relativt nemt kan holde styr på din arbejdstid. Jeg har ikke prøvet det selv, men måske jeg kunne bruge det til at registrere hvor meget tid, jeg bruger på amning, bleskift osv. 🙂
Skynd dig at læse Bos indlæg, så du kan være forberedt på den timeregistrering, der måske rammer os snart.
Hvad synes du om indlægget?