Som fagligt ansvarlig i idræt står jeg for indkøb, og det er lidt af en jungle at navigere rundt blandt sportsudstyrsforhandlerne.

Mange har ufattelig høje listepriser, fordi man så selv skal forhandle “en god pris” hjem, og dem går jeg bevidst uden om. Dels fordi jeg er en elendig krejler og dels fordi jeg altid tænker, at der altid er nogen, der får det billigere end mig. Så derfor er fx. Tress ikke et sted, jeg handler.
Hvis man bor i nærheden af en Stadium, så har de et stort udbud og lave priser. Jeg har endnu ikke nået at stifte bekendtskab med deres teamsales-afdeling, men det er på min to-do-liste.

Op til jul, har vi netop gjort et større indkøb, og denne gang faldt jeg over JI Sport. Her fandt jeg en række gode kampagne-tilbud og derudover mange andre spændende ting til meget rimelige priser.Blandt de ting, jeg glæder mig til at prøve i praksis er vores nye mega-bolde (50 cm i diameter). Det er en kraftig ballon i et nylon-for, som er vildt sjov at lege med. Jeg tror, vi vil få gavn af den til intro-lege i volleyball og i vores boldspil-forløb, hvor eleverne selv skal opfinde spil. Desuden er jeg  også begejstret for JI Sports boldnet med en ring i.

Så bliver det nemt at få samlet boldene ind. 
Desuden imponerede denne Youth Quick Play basketball, som er relativt let og har en struktur, der gør den forbløffende let at holde på. Den skal prøves af!
Hvad synes du om indlægget?