Vi – mine matematikkolleger og jeg – har netop haft besøg af Peter Olsen fra Tornbjerg Gymnasium, der på et halvdags-kursus introducerede os til en nem og praktisk brug af OneNote sammen med vores elektroniske tavler. Vi har SmartBoards, mens Peter på Tornbjerg er vant til en anden type. Med valget af OneNote frigør man sig fra typen af tavle – og det er smart!
Egentlig sagde Peter ikke mange ting, som jeg ikke selv kunne have fundet ud af – men problemet er, at jeg næppe havde gjort det, hvis ikke Peter havde åbnet mine øjne for det. Så nu skal jeg i gang. Allerede mindre end en time efter kurset stod jeg i et lokale og eksperimenterede med OneNote. Mine elever var tilmed begejstrede – fordi de fleste i forvejen bruger OneNote. Og dem, der ikke gør er fint tilfreds med at få en pdf-fil (som de også har gjort tidligere).
Så der går nok ikke længe, før jeg her på bloggen vil dele mine erfaringer med OneNote.

Hvad synes du om indlægget?