Det er blevet eksamenstid med alt hvad det medfører af opgaver som fx rejseplanlægning og tjek af undervisningsbeskrivelser. Min kollega Eva, har skrevet et fint blogindlæg om at se det positive ved denne periode. Eva nævner bl.a. muligheden for at få ny inspiration hos de fagkolleger, man skal ud for at censurere. Jeg har allerede nu fået tilsendt de første 7 rapportbeskrivelser til matematik C, som jeg glæder mig til at nærlæse og forhåbentlig blive inspireret af.

Og så er der alle de praktiske opgaver, der følge med denne tid. Jeg har brugt meget tid på at finde (og printe) undervisningsbeskrivelser, læreplaner, vejledninger, rejseplaner og sørge for, at alt er klar til eksamenslokalet.

En kollega så mit (meget simple) ark med numre til eksamensspørgsmålene og bad straks om en kopi. Jeg synes nu ikke, det er den store kunst, men er der andre, der kan få glæde af det, kan du se link nederst. Numrenes tekst er ikke massiv, fordi det så er sværere at se igennem på bagsiden. Men vælg et stykke farvet papir for at være på den sikre side.
Når jeg bruger en tabel i stedet for blot at dele papiret i 8 lige store dele, så skyldes det, at jeg laminerer arkene, og så skal siderne alligevel skæres af, da der kommer en kant rundt om papiret. Lamineres arkene kan numrene nemt genbruges år efter år (husk at laminere, inden du klipper/skærer numrene ud).
Vil man ikke laminere, kan man skrive ét nummer pr. side (i meget stor skrifttype – ca. 350 pkt.), og så vælge at udskrive 8 sider pr. ark (i udskriftsindstillingerne).
På arket er tallene 6 og 9 understreget, så der ikke sker forvekslinger.

http://www.google.dk/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.lostudioitaliano.com/billeder/tab.jpg&sa=X&ei=FxfPT_arDMq_0QWYztXJCw&ved=0CAkQ8wc4KA&usg=AFQjCNEdIbQjM2eJDN8RxY47UDQqr8BVWw

Mangler du flere numre, så sæt cursoren i den sidste celle og tryk på tab-tasten. Så kommer der en række mere.
Kortene er ca. 7×8 cm i størrelse. Hvis du synes, det er for stort, kan du vælge at udskrive 2 sider pr. ark (4,75×5,5 cm) eller endnu flere sider (4,8,16) pr. ark.

  • Ark med skema (til laminering): Printes som de er og skæres/klippes langs kanterne. Man kan vælge at printe flere sider pr. ark, hvis sedlerne er for store.
  • Ark der deles på midten (uden skærekanter): Vælg det ønskede antal sedler pr. A4 ark (jeg plejer at bruge 8), og del derefter papiret på midten det nødvendige antal gange i skæremaskine.
Hvad synes du om indlægget?