WordMark

Mikael Samsøe Sørensen, der er manden bag den fantastiske Word-tilføjelse WordMat, har lavet endnu et tilføjelsesprogram, WordMark, der kan lette den elektroniske retning. Jeg skal snarest teste app’en, men umiddelbart ligner det en alvorlig konkurrent til det noget dyrere EasyCorrect. Så prøv det af – jeg vil meget gerne høre om dine erfaringer. Demoversionen virker i 2 måneder – herefter koster en licens 300 kr. eller 100 kr. pr. lærer for skoler. Da jeg går på barsel, skal jeg først rette afleveringer igen til april, så jeg må vente med at teste WordMark. Hvis nogen har erfaringer med WordMark hører jeg meget gerne om dem (gode eller dårlige).Opgavegeneratoren
Opgavegeneratoren er godt nok lavet til folkeskolen, men en del af opgaverne til de øverste klassetrin kan fint bruges til fx. procent- og rentesregning samt repetition af fx brøker og parenteser. For hvert emne akn man vælge, hvor mange opgaver, der skal med, og til sidst kan man så generere et opgave ark med det valgte antal opgaver. Man kan samtidig printe facit eller et ark med både opgaver og facit. Du kan læse et længere blogindlæg om opgavegeneratoren her.

Karaktersamtaler på stx

Læs Anne-Mette Krejbergs blogindlæg om emnet. Det interessante ved dette indlæg er (bl.a.), at elevernes synspunkt er med.
Online matematikkonkurrencer
dette indlæg fra Technology Tidbits samles links til en række online matematikkonkurrencer. Jeg har ikke prøvet dem af, med umiddelbart ser de spændende ud.
Hvad synes du om indlægget?