Jeg har tidligere skrevet om tips til gruppeinddeling, og det fik Anne-Mette Christiansen fra Vordingborg Gymnasium til at kommentere, at SmartBoard-softwaren Notebook har funktioner til netop det.

Den bruger jeg faktisk også indimellem, men de metoder, jeg beskrev i mit tidligere indlæg tager også højde for logistikken i lokalet – altså hvor grupperne rent fysisk placerer sig. Men det er noget nemmere at bruge Notebook-softwarens funktioner, og jeg har lavet en instruktionsvideo til de to relevante funktioner Random group picker og Random word/image chooser. Hvis ikke du vil se videoerne igennem, så kan du finde funktionerne i galleriet under Lesson Activity Toolkit 2.0 -> Interaktive og multimedia.

Random group picker

Random image/word chooser

Tak til Anne-Mette for kommentaren! 
Og til jer andre: Kom gerne med kommentarer, tips og ideer! Du kan skrive en kommentar lige under mine indlæg eller sende mig en mail.

Hvad synes du om indlægget?