Jeg har lige været på kursus. Faktisk var det ikke et kursus, men en konference. Ikke sådan en, hvor der er timelange oplæg og smalltalk i pauserne. Næh nej, det her var to dage med udvikling af materialer, der er klar til brug, og som lige er til at tage “med hjem”. Konferencen var arrangeret af Matematiklærerforeningen og har titlen “Elevaktivering i matematik”. Og det har – kort fortalt – været to fantastiske dage. Vi har været kreative, og vi har på kryds og tværs delt, fundet på og udviklet ideer, vi kan bruge i (matematik)undervisningen. Og vi holder det ikke for os selv. I kan se det hele på konferencens website, som jeg vil karakterisere som den vildeste guldgrube. Jeg vil i den kommende tid skrive indlæg om nogle af ideerne efterhånden som jeg får prøvet dem af. Men gå selv ind og se, om der er noget, du kan bruge.

Og så siger jeg tak for sidst til Jes, Janus, Peter, Merete, Inger, Inger, Pernille, Sandra, Christian, Mette, Mette, Michael, Charlotte, Tina, Kirsten, Ronni, Signe, Mirela, Helle, Niels, Peter, Bodil og Inge. Det MÅ vi gøre igen en anden gang!

PS. Jeg var allermest glad for at få tid til at udvikle gode ideer. Tid som jeg ikke altid har til hverdag. Fx fik jeg tid til at gøre lidt mere ved min PowerPoint-ide, som jeg bloggede om i går.

Hvad synes du om indlægget?