Hvis man som jeg er en ikke-kommerciel blogger, kan man nu få glæde af at bruge de millioner af fantastiske billeder fra Getty Images. Der er naturligvis en række begrænsninger, men det er også kun rimeligt, når man får lov til at bruge billederne gratis. Jeg brugte et i mit seneste indlæg om rettestrategier, og jeg har naturligvis også brugt et billede fra Getty Images i dette indlæg

Vejledning og gode råd:

  • Søg efter et billede her.
  • Billedet indsættes som et iframe – hos blogger.com indsættes denne indlejringskode i indlæggets html-kode. Billedet i dette indlæg er indsat på denne måde.
  • Man kan wrappe teksten omkring billedet ved at man i iframe-koden tilføjer:
    style=”float: right; margin: 10px;” 
  • Jeg har i det ovenstående valgt at billedet skal være højrestillet (right), men det kan naturligvis ændres til left.
Hvad synes du om indlægget?