Jeg skrev for nylig om min hjemmelavede løsning til lægge bip til intervaltræning henover musik. Men nu er jeg i stedet begyndt at mixe selv. Det er efterhånden længe siden, jeg gjort det, men da jeg for tiden laver intervaltræning fik jeg brug for at gøre det igen. Jeg lægger nemlig bip-lyde ind oveni musikken, så jeg slipper for at holde styr på tiden undervejs. Det lyder måske kompliceret, men det er det slet ikke. Se hvordan jeg gør her:

  1. Jeg bruger gratis-programmet Audacity til at redigere musikken.
  2. Jeg henter interval-bippene som en mp3-fil hos motion-online.dk.
  3. Jeg finder noget velegnet musik hos SoundCloud – jeg er ikke så erfaren der, men jeg har (bl.a.) fundet noget godt hos runningmixes og ved at søge på interval training. Det er ikke al musik, der kan downloades, så du skal lede efter musik, der kan det. Du skal kigge efter dette ikon:
  4. Jeg importerer musikken og intervalbippene i Audacity og gemmer derefter projektet som en lydfil (fx. waw eller mp3). Jeg har fundet lange musikmix (ca. 45 minutter) på SoundCloud, og så skal jeg kun importere et enkelt musiknummer. 
  5. For at være sikker på at man kan høre bippene for musikken, justerer jeg bippenes lydstyrke til +10DB
Mit samlede projekt med interval_30_30.mp3 og I Love The 80s by DJ Bill Bara – 33 songs in 45 minutes ser således ud i Audacity:
Jeg ved ikke, om jeg må lægge filen ud, så det gør jeg ikke. 
Hvad synes du om indlægget?