Google Classroom er åbnet, og jeg har kigget inden for. Det ser absolut spændende ud, og jeg forudser at det bliver en stor konkurrent til vores nuværende arkivsystem Fronter. Jeg har ikke brugt det i praksis med elever, men det ligner til forveksling den facebook-gruppe, jeg i har oprettet til mine hold. Altså med en væg, hvor man kan skrive opslag og dele links mm. Men den store forskel er, at man kan linke til dokumenter fra Google Drev og oprette afleveringer, som placeres i Google Drev.

Det er rigtig smart, men desværre er Google-dokumenter endnu for svage til at håndtere matematiske formler og beregninger. Hvis jeg derimod var dansklærer, ville jeg nok straks kaste mig over det, for det er helt oplagt til fx processkrivning.
Jeg har som sagt ikke brugt det i praksis, men Anne Boie Johannesen fra UCC har lavet en række fine vejledninger til Google Classroom, som jeg vil anbefale dig at se på, hvis du vil vide lidt mere om mulighederne i Google Classroom.

Hvad synes du om indlægget?