Jeg skrev for et stykke tid siden om problemer med at se rettelser i det nye Word (2013). Jeg har nu ved hjælp af en makro lavet en genvejstast, der sørger for at ændringer registreres OG at alle markeringer ses. Du kan i videoen herunder se, hvordan man gør det.

Og som jeg siger til sidst i videoen, så kan du bruge makroer til at lave genvejstaster til at markere tekst med forskellige farver – jeg kender en del kolleger, der markerer de forskellige fejltyper med at markere teksten i en bestemt farve. Gør man det, vil jeg klart anbefale at lave genvejstaster til markering med hver af disse farver. Fremgangsmåden til at lave genvejstasten er den samme som i videoen, men det er vigtigt, at der er markeret noget tekst inden du går i gang med at indspille makroen.

Hvad synes du om indlægget?