Som jeg skrev i mit forrige indlæg, giver jeg som oftest kun eleverne én opgave af gangen. “Hvordan holder du så styr på dem?” er jeg blevet spurgt. Og her er mit svar: Jeg sidder ved “centralen”, hvor opgaverne er placeret. Når de er færdige med en opgave returnerer de til centralen, får tjekket deres facit (kan udelades eller gøres valgfrit), lægger den besvarede opgave og tager en ny. Samtidig krydser de sig af på et skema, jeg har lavet til lejligheden. I dette tilfælde er der tre elever pr. gruppe og navnene står i øverste række. I første kolonne står opgavenumrene, og så krydser grupperne sig af, når de har lavet en opgave.

I dette tilfælde skulle de lave opgaverne i rækkefølge, men det er ikke altid sådan. Men her får jeg hurtigt et overblik over, hvilke grupper, der skal skubbes på og hvilke, jeg skal finde ekstraopgaver til.

Hvad synes du om indlægget?