Det er godt et års tid siden, jeg købte en presenter, og den gang satte jeg mig ikke ordentlig ind i udbuddet, og købte den første og den bedste, jeg fandt. Det var denne model:

Bevares, den fungerer fint, men der er bare mange funktioner, som den IKKE har.
Jeg har nemlig fået brug for at kunne styre volumen-knappen, og så fandt jeg i stedet denne model fra Targus:
Den blev primært købt på grund af dens mulighed for volumen-kontrol, men da jeg fik den i hænderne opdagede jeg, at den har mange andre smarte funktioner. Den kan fx. indstilles til mus-funktion, og så kan man ved hjælp af joysticket fjernstyre muse-cursoren. Og dét er da (også) smart.
Targus-presenteren fås for bare 229 kroner hos Dustin, mens Logitech-modellen koster 309 kroner samme sted.

I øvrigt forsøgte jeg først at købe Targus-presenteren hos CDON.com. Men der ville de ikke acceptere faktura-betaling (selvom jeg havde oprettet en firma-konto), så jeg smuttede i stedet over til Dustin, hvor det fungerede upåklageligt at få regningen via skolens EAN-nummer. Så der handler jeg for fremtiden 🙂

Hvad synes du om indlægget?