Ok, jeg er kommet lidt sent i gang, men bedre sent end aldrig. På mit 3g-hold (B->A) starter vi hver time med dagens opgave, som er en (af mig) udvalgt tidligere stillet eksamensopgave fra første del (uden hjælpemidler).
Jeg har i min OneNote matematik-notesbog lavet fanebladet Dagens opgave. Heri ligger en række sider, der hver indeholder én opgave. Den har titel af datoen for sættet, indholdet af opgaven og en markering af niveau (A eller AB).
Jeg har på lavet et tilsvarende Dagens opgave-faneblad i holdets OneNote notesbog (til tavlenoter), og her lægger jeg dagens opgave klar fem minutter før timens start (jeg kopierer den fra min matematik-notesbog).

Når timen starter finder eleverne selv opgaven frem og har papir og blyant klar til at løse opgaven. Når der er gået et par minutter, begynder jeg at løse opgaven på tavlen og så kan de langsomste følge med, og de hurtigste tjekke fremgangsmåde og resultat.

Endnu er min samling ikke så stor, men den skal nok vokse støt med tiden. Desværre kan jeg ikke lægge den ud til deling, for så får jeg problemer med UVM, der jo har ophavsretten til opgaverne.

Hvad synes du om indlægget?