Bloggen er som nævnt flyttet, og jeg vil her skrive om nogle af de nye muligheder i WordPress, som jeg er begejstret for.

Tilføjelser (Plugins) er der masser af, og jeg brugte nogle af dem, da jeg flyttede bloggen.

Jeg så mig omkring på nettet og fandt bl.a. denne side med tips til de bedste tilføjelser.

De tilføjelser, jeg indtil videre har installeret er:

  • Count per Day: Viser antal besøg på sitet. Man har tilmed mulighed for at sætte start-tælleren manuelt, så jeg fandt besøgstallet fra blogger og satte til starttæller. Du kan se tælleren nederst i menuen til højre.
  • Email Subscribers: Denne tilføjelse giver brugerne mulighed for at indtaste deres email og få mail når der er nye indlæg på bloggen. Den kan også bruges til at udsende nyhedsbreve mm. til brugerne, men det har jeg ikke brug for.
  • Google Analytics af Yoast: Tilføjelse, der giver mulighed for at se statistik med Google Analytics.
  • Login LockDown: Sikkerheds-tilføjelse for at undgå hacker-angreb.
  • Rating-Widget: Star Rating System: Mulighed for at få bruger-feedback  på indlæg. Du kan se fem stjerne på alle indlæg og en opfordring til at bedømme indlægget. Jeg håber, at denne tilføjelse vil give mig mere bruger-feedback end jeg ellers har fået (og det har været meget lidt).
  • Social Media Widget: Giver mulighed for at linke til sociale medier (fx som du kan se dem øverst i menuen til højre).
  • Similar Posts: Tilføjelse der viser lignende indlæg til det aktuelle indlæg. Tilføjelsen Post-Plugin Library er en forudsætning for at Similar Posts virker. Du kan se lignende indlæg i menuen til højre, når du klikker på et indlæg.

 

Hvad synes du om indlægget?