keys-97875_640Ovre på Twitter faldt jeg over en udfordring fra OneNote Central, som Marjolein Hoekstra står for. Hun samler sin viden i OneNoteCommunity Notebook. Tag et lig i den – der er mange gode tips.

Den 12. oktober startede OneNote Central en 30-dages udfordring på Twitter og opfordrede til at man delte sin bedste genvej i OneNote.

Jeg bidrog selv med genvejen Alt++ som laver et ligningsfelt. Og det tweet gjorde det klart at mange genveje er afhængige af land. Amerikanske brugere fortalte, at denne genvej hedder Alt+= hos dem, og det er for mange (danskere) velkendt at vi har byttet rundt på genvejene Ctrl+B og Ctrl+F der i på engelsk er hhv. fed skrift (Bold) og Find, mens der på dansk (og norsk) er byttet rundt og der er en tilsvarende ombytning med genvejene for kursiv Ctrl+I (engelsk: italic) og genvejen til at lave et link Ctrl+K.

denne side er der en samlet oversigt over alle genveje og modsat den norske ser det ud til at de er korrekt oversat til dansk.

Men der er MANGE genveje, og herunder kan du se tweet’ernes favoritter nu hvor de 30 dage er gået – men der kan stadig komme flere til 🙂

Tweets med hashtag :

-.

Hvad synes du om indlægget?