Lige om lidt er skoleåret slut, og så kan man udnytte den sidste time til at lave noget anderledes. Min kollega Eva har skrevet et fint indlæg med 20 ideer til den sidste time. Af de 20 ideer vil jeg gerne prøve disse

  • Hurtigt! Sig et ord: Kan også bruges som repetition efter hvert emne.
  • Skriv et brev til din lærers kommende elever
  • Alle skriver en lille seddel over det de frygter mest til en eventuel eksamen i faget. Læreren læser en seddel ad gangen højt, og klassen kommer med input til strategier der kan bruges til at løse den frygtede situation.

Og hvis du vil spille, så er jeg faldet over en skabelon til spillet Slanger og stiger, hvor du selv kan indsætte tekst på spillepladen. Jeg har endnu ikke udtænkt et smart koncept til matematik, men i fremmedsprog kan man fx skrive et verbum, og når man lander på feltet skal man bøje det. Lander jeg fx på feltet tener skal jeg (som jeg stadig kan) sige tengo, tiene, tienes, tenemos, tenéis, tienen.

Hvad synes du om indlægget?