Jeg har tidligere skrevet om i-bøger hos Systime og Gyldendal, men jeg shopper stadig rundt fordi jeg ikke har fundet den bedste serie endnu.

På min skole købte vi efter reformen Vejen til matematik-serien fra HAX. Den har været fin, men er nu ret slidt – både i bogstaveligste forstand og i overført betydning.

mcusForrige skoleår brugte jeg for første gang i-bøger (Plus B til A fra Systime) og var egentlig godt tilfreds med den. MEN jeg savner en analog version af bogen – i hvert fald dele af den. For jeg sværger stadig til at holde en del af min undervisning analog, og jeg brugte en del tid på at printe, laminere og skære opgaver ud fra i-bogen.

Især på c-niveau har jeg ofte brugt Karsten Juuls hæfte på mat1.dk, hvor jeg især af fan af opgavehæfterne.

Og så har jeg opdaget mathematicus.dk, hvor Mike Auerbach fra Tornbjerg Gymnasium har lavet en fin samling noter. Jeg har fået den anbefalet, men har endnu ikke testet den selv. Den vil jeg klart dykke ned i.

Så hvad gør jeg næste skoleår?

Jeg skal (blandt andet) bruge juni måned på at redigere vores e-math-sider, som vi købte i 2014. Det er ok, men der er alligevel noget, der skal forbedres. Fordelen ved det system er, at vi har fået en kopi, som vi så selv kan redigere i. Og det skal jeg snart i gang med. Det glæder jeg mig til. Jeg håber, det bliver godt.

Hvad synes du om indlægget?