Sidste år blev jeg snydt. Der var sket en fejl i rækkefølgelisten, så censor og jeg fik hele 72 minutters frokostpause i stedet for 48 minutter. Lidt træls at vi opdagede det for sent, men de der skæve minuttal (ved 24 minutters eksamination) gør det sværere at opdage sådan en fejl.

I det hele taget vil jeg faktisk helst selv lave rækkefølgelisten. Og til det formål har jeg lavet en Excel-skabelon, som gør det meste af arbejdet med tiderne, hvis man blot man indtaster starttidspunkt, forberedelsestid, eksaminationstid og frokosttid. Og så naturligvis elevernes navne.

Jeg har skrevet en vejledning i selve dokumentet, men du kan se en video-vejledning lige herunder. Hvis du ikke orker at slæbe dig igennem videoen, så tjek instruktionerne under videoen (filen er nemlig en skabelon-fil, som skal gemmes som en sådan).

 

Da filen som sagt er en skabelon, skal den først hentes og gemmes som en Excel-skabelon. Hent dokumentet, åbn det og vælg Gem som. Her er det vigtigt, at du sætter filtypen til Excel-skabelon.

skabelon

Når du vil lave en tidsplan skal du vælge denne skabelon, når du åbner et nyt Excel-ark. Denne skabelon findes under Personlige:

personlig

Og så er du klar til at lave din egen liste:

plan

 

Hvad synes du om indlægget?