Opdatering: Gruppegeneratoren er forbedret og du kan læse et opsummerende indlæg her: https://sportmat.dk/2021/09/gruppegenerator-og-vaelg-en-elev.html

Da jeg i tirsdags delte min nyeste version af gruppegeneratoren glemte jeg at skrive, at jeg har tilføjet endnu en funktion “Vælg en elev”. Den har jeg siden forbedret, og derfor deler jeg den nyeste version her.

I den nye version skal makroer være aktiveret, og det skal man derfor huske at acceptere, når man åbner filen (det er den gule advarselsbjælke øverst). Hent den nyeste version af gruppegeneratoren her. Desværre virker denne version ikke i Google Sheets, så der må man nøjes med den gamle.

Fornavne fra lectio

Desuden har jeg forbedret mit Træk fornavne ud fra Lectio-lister-ark, og den opdaterede version kan hentes her. Også denne kræver at makroer er aktiveret.

Hvad synes du om indlægget?