Opdateret indlæg: Jeg har været glad for at bruge de afleveringsopgaver, der tidligere lå på matema10k.dk og som nu hører til Bogforlaget Frydenlunds (fysiske) bøger af samme navn.

Siden jeg lavede det oprindelige indlæg (i 2014) er siderne flyttet, og derfor har jeg nu opdateret indlægget med nye links.

Opgaverne kan downloades fra Fydenlunds hjemmeside, og her kan du finde opgaver til både A-niveau og B-niveau og for begge er der sæt med og uden hjælpemidler. Alle sæt uden hjælpemidler har facitliste (påtrykt på selve arket) og B-sættene med hjælpemidler er der facitliste på et særskilt ark.

I praksis bruger jeg Foxit PDF Editor, til at fjerne fx facitliste og overskydende opgaver, når jeg bruger disse sæt til mine elever, men den er ikke gratis. Jeg har tidligere brugt jeg pdfescape.com, som er gratis online pdf-editor.

Hvad synes du om indlægget?