Screenshot_19 Screenshot_18For halvandet år side gjorde jeg sidst status på hvilken bog, man skal vælge, men nu står vi med en ny reform og dermed et helt nyt behov for bøger. Lærebogsforfatterne og forlagene har arbejdet på højtryk for at have bøger klar, men min erfaring er, at første udgave sjældent er en stor succes, så jeg vil hellere vente med at investere stort i nye bøger.

I matematiklærernes facebook-gruppe delte en kollega en fin oversigt over bøger, priser og udgivelsestidspunkt, men der findes flittige og venlige kolleger, der har lavet bøger/noter og lagt dem ud til fri afbenyttelse. Jeg har sikkert ikke fundet dem alle, og du er velkommen til at skrive til mig, hvis du kender en, der skal på
listen.

Men her er dem, jeg vil se nærmere på (opdateret den 16/11-17 med 2. udgave af Matematik C og MAtematik B af Dennis Pipenbring):

Tak til Dennis og Mike for at dele deres materiale!!

Hvad synes du om indlægget?