Jeg er præcis midt i det – der hvor jeg på mindre end en uge skal holde tre kurser. Først var det “Work smarter – elektronisk retning”, i dag er det “Få styr på dit (elektroniske arbejds)liv” og på onsdag slutter jeg af med “Google apps”.
Hvis du tænker, at du ikke har set disse kurser udbudt, så er det kun mærkeligt, hvis du er min kollega. For alle kurserne er en del af det interne kursuskatalog, vi i dette efterår har udbudt på min skole. Kataloget, som skolens IT-vejledere har sammensat, indeholdt syv kurser – de fem blev oprettet.
Kollegerne kan tilmelde sig som enkeltpersoner eller som faggruppe. Fordelene ved faggruppekurser er at de kan målrettes det enkelte fag og der kan være plads til at faggruppen kan ideudvikle.

Men jeg elsker disse kurser. Deltagerne er ivrige for at lære nyt, og det er en god måde at få ideudviklet på. Eller bare få hjælp til, hvordan man kan strukturere arbejdet bedre. Og som regel har jeg også fået noget ny viden med mig – som oftest er det en udløber af et godt spørgsmål fra deltagerne.

Jeg ved ikke, hvordan I gør på din skole, men jeg kan absolut anbefale små, interne kurser. Og mangler I inspiration, så sig bare til.

Hvad synes du om indlægget?