Ok, jeg er sent ude, og ja, jeg burde have skrevet det noget før. Faktisk ved jeg ikke, om det er for sent for andre at nå at få del i det gode tilbud.
For som modtager af Gyldendal Uddannelses nyhedsbrev har jeg fået tilsendt GRATIS licenser til deres i-bøger i matematik. Licenserne skal bare aktiveres senest fredag den 11/4-2014.

Jeg siger tak til Gyldendal, og jeg glæder mig til at se nærmere på bøgerne. Og tak for initiativet, som jeg er helt sikker på, nok skal kunne betale sig for Gyldendal. Jeg ved, at de fleste forlag giver gratis prøveperioder, men jeg får sjældent et overblik over en bog på kort tid – men forelsker mig i stedet i en over tid. Som det fx er sket med min fysiske udgave af bogen Gyldendals Gymnasiematematik B2, som jeg i en lang periode har brugt som inspiration, og som på nuværende tidspunkt vil være min foretrukne bog, hvis vi skulle købe nyt.

Hvad synes du om indlægget?