Det er ikke en spritny nyhed, men den er stor nok til at jeg alligevel nævner den. Jeg har nemlig fået denne besked fra Systime i et af de nyhedsbreve, de jævnligt sender mig. Desværre røg det her i den junk-bunke, der blev slettet, men nu har jeg fundet den frem:

Du skal bare være opmærksom på, at bøgerne IKKE findes under Mine materialer men i stedet under Systime ajourPlus iBøger.

Jeg kan anbefale matematik-serien Plus stx. Jeg bruger pt. plus B til A stx til mit opgraderingshold, og jeg er meget glad for bogen. Den er (modsat fx Gyldendals Gymnasiematematik) lavet som i-bog og er ikke en fysisk bog(p-bog), der er lavet om til en i-bog. Dét er rart. Jeg savner dog, at den findes i tavle-format en skriftstørrelse, der kan læses af elever, der sidder bagerst i lokalet. Jeg synes bogen har mange fine illustrationer og interaktive øvelser, som jeg gerne vil bruge i undervisningen, når jeg står ved SmartBoardet.
Hvad synes du om indlægget?