…til sit helt eget domæne sportmat.dk. Jeg håber, at du kan li’ det. Flytningen er ikke helt ukompliceret, så møder du fejl eller mangler, så bliver jeg meget glad for at få det at vide.

Fra at være hos blogger.com bliver basen fremover eget domæne www.sportmat.dk. Her kaster jeg mig ud i en WordPress-blog, som giver mig mange flere muligheder for at give dig som læser bedre muligheder.

Jeg skriver snart et indlæg om, hvor let det gik at flytte og om hvilke muligheder sådan en WordPress-blog giver.

Og bare rolig – såvel forsiden som alle gamle links bliver automatisk viderestillet til det nye site, så har du engang linket til et eller flere af mine indlæg (eller bare min blog), så ryger man automatisk videre.

Følger du SportMat på facebook eller twitter, kan du stadig se nye indlæg der. Derimod er gamle abonnementer på at få en mail ved nye indlæg eller RSS-feed forældet, og de skal altså opdateres.

Her på sportmat.dk.kan du i menuen i højre side indtaste navn og email – så får du automatisk en mail, når der er nyt indlæg på bloggen.

Flytningen er ikke færdig, så der kommer til at ske ændringer med layoutet – men indholdet er stadig det samme 🙂

 

Hvad synes du om indlægget?