Min favorit-browser er Google Chrome, og jeg har stort set været tro mod den, siden jeg først installerede den.

Jeg bliver klogere på dens muligheder hele tiden, og jeg fik gode tips i artiklen Chrome kan mere end du tror Fyens Stiftstidende.

Jeg har ikke prøvet dem alle af, men her er mine erfaringer med dem, jeg har prøvet:

Brug profiler

Jeg har længe haft glæde af at have flere Chrome-profiler. De er hver især knyttet til en google-konto og har deres egne bogmærker, udvidelser og alt det andet man kan gemme i browseren. Jeg har en arbejds- og en privatprofil, så jeg kan adskille de to i hver sin Chrome-browser.

Desuden er en stor fordel ved en Chrome-profil, at du kan tage links, bogmærker mm. med til andre computere (fx når du skifter computer).

Fastgør faner

Nogle faner SKAL bare være åbne og dem har jeg nu fastgjort. Hørjreklik på fanen og vælg Fastgør fane.

OneTab

Den funktion, jeg er blevet mest glad for er udvidelsen OneTab. Jeg har ofte rigtig mange faneblade åbne, fordi jeg har gang i mange ting, og ifølge artiklen er det noget, der gør computeren meget langsommere. OneTab løser problemet ved at samle de åbne faneblade på én fane. Der ligger de så som en historik, hvorfra de med et enkelt klik kan åbnes igen (eller slettes fra listen). Her er et eksempel på en liste – og så kan I se, hvad jeg bekymrer mig om for tiden 🙂

onetab

 

PS. Jeg arbejder på et indlæg om Google Keep, der også er nævnt i artiklen. Så den er på vej.

 

Hvad synes du om indlægget?