Jeg løb tør for indlæg i sidste uge, så der har været stille på bloggen siden. Men nu har jeg kæmpet mig op fra barsels-sumpen for at skrive et indlæg. Det har ikke været nemt, for min lille søn vil helst være helt tæt på sin mor – hele tiden.

Men jeg har alligevel fundet et par spændende links som jeg vil dele med jer:

image

SuperTeacherWorksheets indeholder vildt mange opgaver, og selvom de fleste er ret basale, er der også nogen, som vores elever vil have godt af at træne. De er ret old-fashion, så det er ark der skal printes og deles ud. Jeg tænker, at de kan lamineres så de kan bruges igen (og igen). I øvrigt er der facitlister, så øvelserne kan laves (næsten) uden lærer – fx hvis man deler klassen op og har en lille del alene mens resten træner med opgaver.
Se fx øvelserne om Brøker og Procenter.

image

10 Sites for Creating Graphic Organizers: Har du brug for grafisk oversigt, så tjek dette indlæg hvor der er link til ti gode steder at lave det.

Hvad synes du om indlægget?