Jeg får indimellem henvendelser fra læsere, der spørger, om jeg ikke vil skrive noget mere om OneNote – og vejledninger til hvordan man gør.

Det har jeg ikke gjort at to årsager. Dels fordi jeg synes det er svært at forklare på skrift og dels fordi det vil tage lang tid at få lavet ordentligt.

Men OneNote kan noget. Det fik jeg bekræftet igen i sidste uge, hvor jeg var på Vordingborg Gymnasium og fortælle om OneNote til både ledelse og en gruppe lærere. Det var rart at komme ud af min midtfynske “boble” og se, at andre også kan se de mange muligheder i OneNote. Og det var fedt at opleve den lyst til lære mere om mulighederne, som alle deltagerne havde.

Så jeg siger det lige igen: Kom i gang med OneNote og klassenotesbogen!

Hvis du er på bar bund, så start med at se disse instruktionsvideoer, som Erik Carter fra Microsoft har lavet til klassenotesbogen.

Hvad synes du om indlægget?