Jeg har ret travlt for tiden – jeg har (heldigvis) ikke haft undervisning endnu, men jeg har brugt tiden på at klæde mine kolleger på til at kunne undervise via Teams. I torsdags udgav jeg et indlæg med vejledninger til virtuel undervisning med Teams, senere samme dag blev det opdateret med en elevvejledning og nu kommer et nyt indspark: Hvordan man kan bruge kanaler til gruppearbejde. Ideen er ikke min, men en som en kollega delte i en af de mange foraer, jeg holder særligt meget øje med i disse dage.

Tanken er, at man opretter kanaler kaldet Gruppe 1, Gruppe 2, … Her sender man så grupperne hen for at arbejde og – modsat chatten – kan man som lærer kigge med, hoppe på gruppens møde og deltage skriftligt på kanalvæggen, hvor eleverne samtidig har mulighed for at tagge læreren for hjælp.

Jeg forklarer mere om det i denne video:

Jeg modtager gerne flere inputs og ideer til, hvordan man kan bruge Teams – især til den virtuelle undervisning i denne list specielle periode.

Hvad synes du om indlægget?